Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op uw bericht.

  Bedankt voor uw interesse in ons restaurant. We horen graag van u!

  Maandag: Op aanvraag voor alleen groepen
  Dinsdag: Op aanvraag voor alleen groepen
  Woensdag: Op aanvraag voor alleen groepen
  Donderdag: 11:00 – 23:00 uur
  Vrijdag: 11:00 – 23:00 uur
  Zaterdag: 11:00- 23:00 uur
  Zondag: 11:00 – 23:00 uur

  Voor meer informatie om het restaurant af te huren op de dagen dat wij gesloten zijn verwijzen wij u graag door naar ons telefoon nummer of het contact formulier.

  We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in ons restaurant. Mocht u nog vragen hebben of een reservering willen maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Parkeren bij Eet Proef & Geniet.

  “Maak je geen zorgen over parkeren! Bij ons kun je je auto gemakkelijk kwijt op het parkeerterrein aan de Rouenweg in Wormer”

  Fietsen in Wormer en omgeving.

  Het is echt heel leuk dat onze brasserie precies tussen fietsroute nummer 93 en 45 ligt! Dat maakt het super gemakkelijk voor fietsers om even bij ons langs te komen voor een heerlijk gebakje, lunch borrel of een diner en een verfrissend drankje hebben wij koud staan. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en jullie een geweldige tijd te bezorgen terwijl jullie genieten van jullie fietsavontuur. Tot snel! 🚴‍♀️🚴‍♂️🍽️🍹

  × Kan ik u helpen?