+31 6 31900532 info@eetproefengeniet.nl

Catering op maat

Voor elke klus een culinaire oplossing!

U kunt het zo gek niet bedenken en wij zullen ons 100% voor u inzetten! Wij staan elke dag met een lach op het gezicht in de keuken. Met passie en vreugde maken wij de lekkerste hapjes voor al uw gasten.

Wij denken met u mee!

Met jaren ervaring in de catering weet Eet Proef en Geniet maar al te goed voor welke uitdagingen u komt te staan. Hoeveel moet ik inkopen voor de hoeveelheid gasten die er komen. Hoeveel eten en drinken heb ik daarvoor nodig? Wat voor gerechten moet ik aanbieden voor veganisten en vegatariƫrs?

Voor ieder wat wils!

Eet Proef en Geniet is gespecialiseerd in het maken van speciale gerechten. Elke dag ontwikkelen wij nieuwe smaakcombinaties die verrassend goed werken! Door up to date te blijven met de nieuwste trends in de culinaire wereld is er voor ieder wat wils! Wij houden rekening mee met alle soorten eters, allergiƫn en leeftijden.

Altijd vers!

Bij Eet Proef & Geniet weet u dat u het meest verse eten krijgt dat u zich maar kan wensen. Door ons aan alle HACCP standaarden te houden hebben wij het overzicht en kunnen wij gestructureerd te werk gaan. Een schone keuken is een blije chef. En een blije chef betekend goed eten!

Bedrijfsinformatie

Rick de Boer

Rick de Boer

Eigenaar

"Alles is te bespreken! Als u vragen heeft of een mooie uitdaging voor Eet Proef & Geniet heeft klaarliggen dan hoor ik dat maar al te graag! Geen enkele klus staat ons in de weg, laat staan een mooie culinaire klus!"

Eet Proef en Geniet (RdB Freelance kok)

  • KVK 70980772
  • Vestigingsnr. 000039203875
  • Poortwachter 11
  • 1531TZ
  • Wormer

Telefoon: +31 6 31900532
Email: info@eetproefengeniet.nl

Contactformulier

9 + 2 =