+31 6 31900532 info@eetproefengeniet.nl

Barbecue op locatie

Gegarandeerd succes!

Onze barbecue op wielen weet van elk moment iedere keer weer een succes te maken! Het eten wordt vers bereid op locatie en tegelijkertijd kan er even bij de barbecue wat warmte opgenomen onder het genot van een drankje!

Houtskool voor de beste smaak

Eet Proef en Geniet werkt met de speciaaliste houtskool op de markt. Met deze houtskool weten wij de authentieke grillbeleving tot een hoger niveau te tillen en dat proef je! Elke BBQ is weer een fantastische ervaring!

Heerlijke verse salades

Eet Proef en Geniet bereidt altijd de salades vers op locatie. Zo hebben uw gasten net iets meer om naar te kijken en kunnen ze genieten van heerlijke salades! Ideaal als voorafje of als hoofdmaaltijd!

Alleen maar het beste vlees

Eet Proef en Geniet werkt uitsluitend met het beste vlees dat er te krijgen is. Wij werken het liefst met grote stukken om zo echt de heerlijke smaak van BBQ te bereiken. Wanneer u het vlees proeft van onze BBQ wilt u nooit meer anders!

Bedrijfsinformatie

Rick de Boer

Rick de Boer

Eigenaar

"Alles is te bespreken! Als u vragen heeft of een mooie uitdaging voor Eet Proef & Geniet heeft klaarliggen dan hoor ik dat maar al te graag! Geen enkele klus staat ons in de weg, laat staan een mooie culinaire klus!"

Eet Proef en Geniet (RdB Freelance kok)

  • KVK 70980772
  • Vestigingsnr. 000039203875
  • Poortwachter 11
  • 1531TZ
  • Wormer

Telefoon: +31 6 31900532
Email: info@eetproefengeniet.nl

Contactformulier

14 + 9 =