Guesthouse Wormer

“Op zoek naar een unieke en gezellige plek om te verblijven tijdens uw bezoek aan Wormer en omgeving? Ons prachtige Guesthouse is de perfecte keuze voor maximaal 8 personen. Gelegen boven onze brasserie, biedt ons huis u het comfort en de privacy van een eigen appartement met de gemakken van het verblijven boven een levendige en gastvrije brasserie.

Ons Guesthouse is ingericht met stijlvol meubilair en beschikt over alle moderne voorzieningen die u nodig heeft, zoals een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele woonkamer, en meerdere slaapkamers en badkamers. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht op het schilderachtige landschap van Wormer.

Wormer is een charmant dorp dat bekend staat om zijn prachtige natuur en recreatiemogelijkheden. Het dorp is omringd door groene weilanden en uitgestrekte natuurgebieden, ideaal om te wandelen, fietsen of varen. Daarnaast vindt u op korte afstand van Wormer diverse bezienswaardigheden, zoals de Zaanse Schans, de historische binnenstad van Amsterdam en het schilderachtige stadje Purmerend.

Wij nodigen u uit om te genieten van een ontspannen en comfortabel verblijf in ons Guesthouse. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een reis met vrienden, ons appartement biedt alles wat u nodig heeft om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving van Wormer. Neem contact met ons op om uw verblijf te boeken.”

Stuur ons gerust een mail om via de website te reserveren. Wij zijn druk bezig met onze website om alles kloppend te maken.

× Kan ik u helpen?